Guest book

Thank you for visiting my guest book. Type your comments here by clicking the blue button. You can also place your own photo next to your text. Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Jørgen Holm, d. 10-09-2013
Kære Lynge.

Mange tak for gavekortet.
Jeg skal lige vende mig til tanken, inden jeg tager springet mod det klare syn.

Mange hilsner
Jørgen
E-mail:
Skrevet af Claus Dyt, d. 27-11-2011
Hej Lyngo og Anette, dejligt at se I har det godt i det nordlige og familie og barnebarn trives !

Fine billeder.

Bedste hilsner Claus (og Lotte)
E-mail:
Skrevet af Henrik Lefolii, d. 09-08-2011
Hej Lynge min gamle ven.
Jeg har tit taenkt paa dig og de 8 andre fra det foerste drilling tranee hold. Det var nogle festlige aar vi havde i Svendborg paa 3 Roser, Flamingo og alle de andre steder vi har vaeret sammen. Det glaeder mig, at det gaar dig og dine godt.
Knaek og braek fremover gamle dreng.

De bedste hilsener
Henrik Lefolii
Maersk Resilient, Rotterdam
E-mail:
Skrevet af Jesper Fredskild, d. 11-10-2010
Hej igen.
Det er ikke mange tegn man har til at skrive på forsiden, men en lille hilsen har vel også ret. Håber humøret er højt og oplevelserne strømmer ind.
Jeg kan forstå at du har fået et nyt arbejde. Stadig i Norge og stadig i samme branche. Tillykke med det.
Jeg sejler på Frontier fra Esbjerg, men synes efterhånden der er på tide jeg søger over på din side. Bedre muligheder, flere udfordringer og måske en bedre løn, så hvorfor ikke.
Har det fint i Svendborg med familien, venner og af og til et kursus på trænings centret.
Hils familien.
Mvh Jesper
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jens C. Rise, d. 10-10-2010
Hej Lynge din gamle slyngel :-)

En holsen her fra Luanda Angola. Alt er vel, vi er pa kontrakt og det gar faktisk over al forventning. Vedlagt et billed af vores stolthed

Jens
E-mail:
Skrevet af Lynge, d. 22-05-2010
Hej Jesper, det var en rigtig fin oplevelse at få din hilsen. Mange tak. Hvis du ønsker en hjemmeside som denne, kan jeg anbefale at abonnere først på "Komputer for Alle" et magasin, der er til stor nytte for EDB-novicer. Med abonnementet følger gratis adgang til at oprette din hjemmeside på www.123hjemmeside.dk ,men pas på - køb ikke et domænenavn til 9 kr, for så fanger bordet uden advarsel, og gratis adgang til din hjemmeside bliver pludselig til et abonnement. Det nævnes der ikke noget om, før skaden er sket. Frækt trick synes jeg eller lusket adfærd på godt Jysk. Ellers er alt fint med hjemmesiden, der er skabeloner til alt hvad man behøver. Håber snart at høre fra dig igen. Hils derhjemme:
Mvh Lynge (Annette).
E-mail:
Skrevet af Jesper Fredskild, d. 21-05-2010
Hej Lynge
Fed side! Den har hvad man skal bruge og går lige til sagen. Det kunne være man skulle anskaffe sig sådan en istedet for Facebook, som jeg benytter meget sjældent.
Nyt Job men stadig Norge!
Jeg ligger i nordsøen-Esbjerg på Maersk Frontier og sejler kasser frem og tilbage. jeg har overvejet jobbet som Barge, men venter på lidt erfaring til søs.
Hvad er der galt med MC'er i Norge?? Men jeg kan nu godt forstå at børnebørne tager tid. Dejlige billeder!

Pas godt på dig selv og familien.
Jesper
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lynge, d. 18-05-2010
Hej Annemette,
Mange tak for din hilsen. Meget værdsat vil jeg nævne. Annette og jeg har begge MCs på stald i DK og kører ikke så ofte. Vi er bedsteforældre nu og nyder tiden mest sammen med lille Lærke, Tine og Daniel, når vi er i DK. Bedste hilsner,
Lynge
E-mail:
Skrevet af Annemette, d. 18-05-2010
Hej Lynge, kanon flot hjemmeside. Tillykke med den! God ide og en nem maade at holde kontakten. Dejlige fotos - koere dig og fruen stadig paa MC?

PS fik lavet puslespillet paa 1:36, sjov ide!

Kram
Annemette
E-mail:
Skrevet af Lynge, d. 24-04-2010
Hej Hanne, det var dagens højdepunkt at læse din hilsen. Mange tak for den. Jo, vi er i Norge og har været her siden 2007. Annette og jeg har begge gode jobs og bor godt med en speciel udsigt til en fin natur der skifter dramatisk med tid på året og tid på døgnet. Vi er i Danmark når det passer og opholder os oftest i sommerhuset på Jurslands Nordkyst. Hanne, du må love at holde forbindelsen ved lige. Jeg tror vi har meget at snakke om, det husker jeg fra jubilæet på Karup Skole. De bedste hilsner for denne gang. Lynge
E-mail:
Skrevet af Hanne Büchner, d. 23-04-2010
Hej Lynge det var rart at høre fra dig, er du i Norge? Det var nogle dejlige billeder du har paa din hjemmeside, jeg kan se at du har en dejlig familie og godt kan lide at rejse. Jeg har kun en lille familie, men jeg har verdens sødeste barnebarn(det har vi sikkert alle).Jeg haaber vi hører fra hinanden igen. Mange hilsner Hanne
E-mail:
Skrevet af Niels Lynge Nielsen, d. 20-04-2010
Hej Flemming og tak for at du responderede på invitationen til at besøge hjemmesiden. Enig i din betragtning vedrørende "tidssluger". Jeg vil derfor gøre det kort denne gang. Vil du venligst hilse Anne og familien. Jeg har en aftale med Alexander Fürsterling mht. rengøringsdagen i morgen aften. Bedste hilsner fra Lynge
E-mail:
Skrevet af Flemming Fugl, d. 20-04-2010
Hej Lynge og Annette,
Tillykke med hjemmesiden.
Den elektroniske verden er spændende - eller også en tidssluger.
Vi holder kontakten.
Vi har endnu en hjemmeside til firmaerne, nemlig www.fuglaps.dk
MVH
Flemming
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lynge, d. 18-04-2010
Hej Inge og tak for at du besøgte min nye hjemmeside. Jeg er glad for, at du synes om billederne. Jeg er jo lidt draget af interessen for fotografering og har tusindvis af oplevelser på lysbilleder, som jeg er gået i gang med at konvertere til elektronisk medie. Stort og langvarigt job er det jo, men der dukker mange gode minder op. Efterhånden vil jeg dele de egnede billeder med Jer på hjemmesiden. Jeg vil invitere og opfordre til at kigge ind engang imellem og se om der er sket noget nyt siden sidst.................og eventuelt kommentere og sende en hilsen mm.
Bedste hilsner til dig og din familie.
Lynge
E-mail:
Skrevet af Inge Voer Laursen, d. 18-04-2010
Sikke nogle dejlige familiebilleder der ligger på din hjemmeside.
E-mail:

Nyeste kommentarer

24.12 | 07:46

New position from 2019.12.23
Owner Mgn. Director
NL Nielsen Holding ApS

10.02 | 13:36

Hej Lynge! This is Greg at PetroEd. We have a new SkillGRID(R) feature that we're coming out with...it would be great to have you onboard as a user. GCB

30.06 | 12:36

i want to take training for my major or i want to work my major is oil and gas eng
so how

30.06 | 12:34

hi how are u